«ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ» 26/4 στο Architecture Rock Cafe - Live Stage

 

«ΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ»


ΦΩΝΗ: ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΑΡΟΚΗ

ΠΙΑΝΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ


Architecture Rock Cafe - Live Stage

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Οι λάτρεις της ερωτικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από τα μαγικά χέρια του μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Χρήστου και την αισθαντική φωνή της Διονυσίας Καρόκη τραγούδια που αγαπήθηκαν κι αγαπιούνται ακόμα.


Ντραμς, μπάσα, κοντραμπάσα, σμίγουν με ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκι και πιάνο για να αποδώσουν διάσημα τραγούδια που άφησαν εποχή, μέσα από την την ιδιαίτερη ερμηνεία της Διονυσίας Καρόκη!


Ανακαλύψτε τη μαγεία των ελληνικών ερωτικών τραγουδιών από τη δεκαετία του '60 έως σήμερα σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο νοσταλγία και αισθήματα, που θα σας αγγίξει βαθιά στην καρδιά και θα σας κερδίσει με τις υπέροχες μελωδίες, τους ανεξίτηλους στίχους του και τη βελούδινη φωνή.


Σας προσκαλούμε να ταξιδέψουμε σε Ερωτικά Μονοπάτια μέσα από τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα στο χρόνο.


Architecture Rock Cafe - Live Stage, Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου

Ημερομηνία: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Doors open: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων:   Ticketservices.gr

Κρατήσεις: Τηλ.  2107472472            

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ


Βιογραφικό Διονυσίας Καρόκη

Η Διονυσία ή Διόνη, γεννήθηκε στην Πάτρα. Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με το τραγούδι. Σπούδασε τραγούδι, θεωρία και πιάνο και ασχολήθηκε με το τραγούδι επαγγελματικά δίπλα σε αξιόλογους μουσικούς και καλλιτέχνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Αντώνης Βαρδής, ο Γιάννης Πάριος, Νότης Σφακιανάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή. Το 2003 ξεκίνησε να διδάσκει το τραγούδι στον ΑΝΤ1 και από τότε έχει διδάξει φωνητική σε πάνω από 1800 άτομα. Η πορεία της μέχρι τότε στο τραγούδι είχε να παρουσιάσει κάποια ιδιαίτερα φωτεινά σημεία, όπως η εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision το1998. Το προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο ”Θα σ’αγαπώ” που κυκλοφόρησε το 2006 περιείχε τραγούδια του Γιάννη Σπανού και του Χρ.Νικολόπουλου. Το 2013 το τραγούδι  της «Πανσέληνος» γραμμένο από τον Χριστόφορο Γερμενή σε μουσική και τον Βασίλη Γιαννόπουλο σε στίχους κυκλοφόρησε digital.


Παράλληλα με τις σπουδές και την διδασκαλία του τραγουδιού μελέτησε θέματα σχετικά με την Ενεργητική Ακρόαση και το Ακουστικό Σύστημα, το Αναπνευστικό και Φωνητικό Σύστημα, το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, την Ψυχολογία αλλά και την Φιλοσοφία καθώς και τις Ενεργειακές κ Εναλλακτικές Θεραπείες προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη γνώση για τις δυνατότητες της φωνής. Διδάσκει φωνητική εκπαίδευση σε τραγουδιστές και παραδίδει σεμινάρια σχετικά με τη φωνή και τη θεραπεία μέσω αυτής σε όλη την Ελλάδα και διαδικτυακά στο εξωτερικό. Αυτή τη περίοδο ετοιμάζει τη νέα της δισκογραφία με τραγούδια σπουδαίων μουσικών.



Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη