Λατρεύω τα γεμιστά ψωμιά γενικώς, γιατί μπορείς να τα χαρείς με το φαγητό σου αλλά είναι και κάτι παραπάνω: Ένα σνακ που παίρνεις στο γραφείο, ένα ωραίο δώρο σε ένα κάλεσμα για φαγητό αλλά και ένα κυρίως πιάτο σε ένα φιλικό κάλεσμα: Όλοι τρελαίνονται να τα συνοδεύουν ζεστά από το φούρνο με μια σαλάτα και ένα πιάτο με τυριά και αλλαντικά.
Υλικά
Για τη ζύμη
500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουτάκι μπίρα ξανθιά
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού αλάτι
Για τη γέμιση
200γρ. φέτα, σε μεγάλα κυβάκια
200γρ. ελιές θρούμπες, χωρίς το κουκούτσι
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
δεντρολίβανο για το πασπάλισμα
Διαδικασία
Υλικά
Για τη ζύμη
500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουτάκι μπίρα ξανθιά
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού αλάτι
Για τη γέμιση
200γρ. φέτα, σε μεγάλα κυβάκια
200γρ. ελιές θρούμπες, χωρίς το κουκούτσι
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
δεντρολίβανο για το πασπάλισμα
Διαδικασία